Cynical Speech се премести на НОВ адрес!
След 60 секунди, ще бъдете автоматично пренасочени към http://cynical.elfglade.com/
НЕ Е ПРОСТО НОВ ОБЛИК! Тези, които ме четат, за да не правите излишно трафик (дразнещо е) - сменете адреса ми във вашия блогрол!
Благодаря!

вторник, 29 април 2008 г.

» § « Size Does Matter

„Ще ме ебеш ли тази вечер?!“
Така поднесен въпросът, докато приятелката ти се е качила върху теб, след като особата ти е решила да си почива на леглото (към края на купона), възможните отговори не са много. Мълчаливия отговор ще доведе до скандал, накрая никой няма да е облагодетелстван – нито приятелката задоволена, нито ти (а дори и да не ти се ще в началото, повярвай ми оная ти работа ще зове за секс, пет минути след края на въпросната препирня).
Отговор Да – когато го получават лесно, бързо им омръзва. Ще ви изцедят, а накрая ще се обърнат на другата страна и ще заспят, без дори да ви разрешат да си преметнете ръката през тялото й и да я хванете за гърдите в блажената прегръдка на нощта и сладкия сън.
Отговор Не – това е най-правилния в ситуацията. Ако правилно си изиграете картите и поддържате въпросния разговор с повече погледи и движение на устните си гарантиране поне 3 пъти за една нощ. А нощта може да е по-дълга отколкото предполагате.
И там стигаме до въпроса, притесняваш маса подрастващи. Има ли значение размерът?! Ха сега? Що за размер, в кое направление дали е достатъчен... и ако покриваме нормативите, има ли полза за някой това, ако не умеем да ползваме собственият си стик?
Да започнем от начало. Големината на мъжкия пенис по данни от енциклопедии и медицински справки се променя с течение на времето (разбирайте го с напредване на възрастта на мъжа). Има си средна статистика за дължината (не обиколката, грапавостта, релефа, ъгълът на закривяване) на пениса ви. Ако сте достатъчно грамотни и разбирате какво ви говоря в момента, вашият пенис в еректирало състояние е някъде между 12 и 16 см (съжалявам за хората, разбиращи български език, но водещи се по друга метрична система).
Колкото и да не ви се иска да си признаете, това е така. Винаги има изключения! Нима мислите, че вие сте героят на деня, не мисля така. Приемете фактите и ако сте достатъчно смели и зрели, минаваме нататък.
Колкото и да ви е голям, колкото и да ви е малък, противоположния пол също си има капацитет! Вие може да сте надървени, да искате да го вкарате до топките, ала... жената не е шкаф в който да натиряне вещите си. Трябва нежност, трябва финес. Сега ако я мразите или правите секс за сдобряване, малко натиск няма да навреди! Обаче опитайте се да си представите как един 25 сантиметров, с ФИ 35 прониква в тясното влагалище на една приятна азиатска мома, ръст 1.45 см!
Прекрасно, ама не искам да съм нито на негово, нито на нейно място. Първо – няма да му стане кефа – и устата й е малка и вагината й, а да си вкараш само главата до някъде не прави нито секс, нито любов, нито сластно интимно изживяване. Второ – момичето може да изпищи още при вида на члена и да избяга (ситуацията не се получава само ако се снима порно).
Разбира се това е краен пример. Не бива да мешим континентите и расите. Големите членове обикновено са притежание на афро типа. Азиатците пък имат среден размер на пениса – 9 см! Това винаги ме е изумявало, защото аз обичам лесните сметки. Ако това е средна дължина, а най-големия е... 15 см, то за най-малкия колко остава?! Не, спирам дотук че взехте да се споглеждате надолу. О, от Азия ме четат, страхотно!!!
Като европеец (не защото сме в Евро съюза, а защото от 681 година, има държава наречена България на континента Европа) смея да твърдя, че е по-важно да си твърд, релефен и леко закривен, със средната дължина на пениса (по книга и по метър) и да знаеш как да го... вътриш!
Разговарял съм с момичета, с жени... без баби – за тях темата е прекалено либерална или творение на капиталистическата свобода! Ужас! Първите два типа мои събеседници дават учудващи резултати. Или са правили много секс с различни по форма и дължина и са оставали средно доволни или са имали едно, две, три сношения... нито едно от които не е било задоволяващо.
Споделянето е част от интимността. Не съм бил интимен с всички споделящи, но факт е че те си признават. Имаше малък, но ме чука прекрасно – свърших три пъти за едно ебане. Страхотно! Имаше голям, но беше мъка докато му го лапах! Не можа да го вдигне и аз и той се отегчихме. Накрая се опита да свърши с ръка, ама на мен ми се доста. За анален секс и дума да не става!
Но това за пореден път са частни случаи и просто примерчета. Безбрежността на човешката мисъл, що се касае до секса и сексуалните задоволявания, могат да достигнат висоти. Да не говорим възприятията от едната и другата страни. Понякога е стряскащо колко спокойни могат да бъдат и просто да минат откъм: Беше просто секс! Момент, бях в теб 3 часа предната вечер, хапеше си устните и ме драскаше от полуда, свърших ти в устата всичките пъти – не изплю нито капчица! Как така Просто секс?!?!?!
За да финализирам прекомерната жестокост отправям един призив към младежта или всички онези все още чудещи се: Абе тия XY см ще стигнат ли?!
Ще стигнат! Важно е колко добре може да импровизирате и да включите повече предмети в игра от самотния ви пенис. Под предмети визирам останалите подвижни части от тялото ви. Ставите са за това измислени, не може да си представите колко добре може да ви послужи дясната (или лявата, зависи с коя пишете) ръка в една интригуваща поза. О да, докато вече сте го вкарали! От вас зависи, така че – успех!

6 коментара:

GaN каза...

Хахахаха, направо ме разби. По-важното обаче е, че си прав. Наистина важното всъщност е какво правиш.

Le_Grand_Elf каза...

На пух и прах, нали :))))
Това ми е тъмната страна, да знаеш ;)
Ама не когато е намесен алкохол или други опияти - просто когато не говоря за филми :D

аз каза...

С учудване установих, че си Риби и че си вол.:)))))
Същия лисичокатерчок като мен:)))))
Приятно ми е да слушам "мъжкия" тембър в песента "Магията не е в размера".
Стана ми приятно и от добрия синхрон.
Ето тук и моите кавъри, изпяти по женски и малко на фалцет.
Второто ще е от възрастта:))))))

http://pinchoftaste.blogspot.com/search/label/%D0%A9%D0%B8%D0%BF%D0%BA%D0%B0%20%D0%9E%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D0%B8%20%D0%A1%D0%B5%D0%BA%D1%81

аз каза...

Прав си за математиката,
въпрос на гледна точка.
Аз все изхождам от призумцията, че възрастта не те прави по-умен, а само по-уморен.
И заради умората, инстинктивно предприемам предпазна мярка за спестяване на усилия:)))))))
напр.:
вместо за "чародейка", кандидатствам за "дърта вещица", пък тя работата е една!
И конкуренцията отпада!:))))),
На коя здравомислеща девойка ще и хрумне, да се бие за толкова неприветливо звучаща длъжност!:)))))
Етикета не ти променя същността,
ама по спокойно се диша без да ти се мотаят в краката:))))
И върху удоволствието от "работата" можеш да се съсредоточиш, а не върху боя:)))
Поздрави Зайко:))))

Le_Grand_Elf каза...

Хубаво е да се заиграваш с думите, но смятам че хората от много мислене понякога и опитите си да се изкажат по индиректно, така завъртат нещата, че после сами се прецакват.
Накратко: повече директност в отношенията, повече прямост и яснота ;)
Аз така го искам!
Риби, волове или зайковци, това е положението! :)))

أمل каза...

Много добро :))
Всичко над 10 см е женска лакомия, доказано!